Vanilková Hraška Ceria 250 g
Vychucená hrachová směs s vysokým obsahem vlákniny, přirozený zdroj hořčíku a zinku! Použité ingredience jsou pouze z přírodních zdrojů a přispívají k dobré stravitelnosti Hrašky.
Hraška prospívá zdraví a nahrazuje
- klasický trojobal - v těstíčku obalíte vše jako v trojobalu
- jíšku - zahustíte polévku i omáčku
- vejce - v karbanátkách, v těstech, při zapékání atd.
Hraška jako náhrada vajec ve sladkých těstech
- cca 30g za jedno vejce, tzn. asi 1 polévková lžíce
- kynuté těsto: buchty, koláče, vánočky, loupáky, nádivky i ovocné knedlíky
- bramborové těsto: šišky, noky, knedlíky apod.
Hraška v palačinkách či lívancích
- 1/3 mouky na palačinky nebo lívance nahradíme Hraškou vanilka
- necháme 20 minut odležet a dále postupujeme běžným způsobem
Obalování ovoce v Hrašce
- smícháme 80g Hrašky se 120ml vody na těstíčko do hustoty řidší hořčice
- nakrájíme 300g ovoce a kousky ovoce namáčíme v těstíčku
- klademe je do rozpáleného oleje
- Hraška je ideální na jablka, broskve, ananas, banány ale i jiné
Neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty, barviva ani GMO.
Složení produktu
Složení: hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), cukr, směs koření